Ioan Dubău, președinte interimar PNL Racșa, a solicitat public retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea de către primarul comunei Racșa, Toma Betea.

”La Racșa e o politică foarte puternică a domnului primar Toma Betea și cer să-i retragă titlul de cetățean de onoare oferit lui Liviu Dragnea!”, a spus acesta azi, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a mulțumit tuturor răcșenilor care au votat PNL la alegerile europarlamentare și referendum, cerându-le și răcșenilor plecați la muncă în străinătate ”să vină acasă, de la Londra, pentru a-l schimba pe primarul Toma!”.

Primarul comunei Racșa, Toma Betea, a devenit cunoscut la nivel național în anul 2009 când a organizat o nuntă cu 4000 de invitați fiicei sale Maria, naș principal fiind președintele de atunci al PSD, Mircea Geoană.

Acesta a pus sub semnul întrebării prezența la vot în Racșa: ”La noi e foarte periculos. Duminică dimineața, de la ora 7,00, au votat 217 persoane până la ora 8,00”, a spus Dubău.

La Racșa, din totalul de 2.216 persoane înscrise pe liste permanente și speciale, au votat 944 de persoane, reprezentând un procent de 42,59%. Nu mai puțin de 79 de persoane au votat pe liste suplimentare și 43 cu urna mobilă.

Citește și Liviu Dragnea a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Negrești Oaș. USR cere retragerea titlului

Articolul precedentCod portocaliu de grindină și vijelii puternice în județul Satu Mare
Articolul următorBătrână găsită decedată în propria locuință! Au intervenit pompierii