Lucruri minunate se întâmplă în perioada Crăciunului și anul acesta nu face excepție. Asociația “Apel la acțiune”, prin proiectul “Ajutoarele lui Moș Crăciun” a reușit să împlinească peste 400 de dorințe de Crăciun, după cum a declarat președintele asociației, Mihai Huzău.

“Am reușit să împărțim toate scrisorile, iar atelierul Moșului este plin de cadouri pentru copiii din centrele de plasament și familiile nevoiașe din județul nostru. Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat inițiativei noastre. Împreună am reușit să îndeplinim peste 400 de dorințe transmise Moșului de către acești copii minunați. Zilele următoare, împreună cu Moș Crăciun și toți cei care vor dori să vină alături de noi, le vom împărți”, a spus Mihai Huzău.

”Din experiența anului trecut și după discuțiile purtate atât cu cei implicați în proiect, cât și cu centrele de plasament și bineînțeles cu Moș Crăciun, am hotărât ca anul acesta să organizăm un eveniment exclusiv dedicat copiilor. Deci, înloc să mergem noi la ei să ne colinde, îi aducem pe toți într-un loc și le-am pregătit o grămadă de surprize: Ella Bella, Clubul lui Mickey Mouse, le va cânta doamna Stela Danciu, vom avea picturi pe față asigurate de Michelino Kids Corner și bineînțeles, vom desface cadourile înmânate personal de către Moș Crăciun și echipa de spiriduși. Toate acestea se vor întâmpla vineri, începând cu orele 11.00 și 16.00 la Centrul Comercial Aushopping. Programul complet îl găsiți pe pagina noastră de Facebook – Asociația Apel la Acțiune”, a mai spus Huzău.

”Pentru sătmărenii care nu au apucat să ia scrisori, dar vor să facă parte din echipa Moșului, să nu fie supărați pentru că Moșul mai face angajări pentru: spiriduși responsabili cu buna dispoziție a copillor, spiriduș director de distribuție cadouri, spiriduși responsabili cu panglicile și bineînțeles spiriduși spectatori-șefi. Astfel, orice sătmărean care dorește să ne ajute la buna desfășurare a evenimentului de vineri, poate să ne contacteze la numărul de telefon 0742.225.844 sau să ne lase un mesaj pe pagina de Facebook a asociației. Iar pentru sătmărenii care nu vor reuși să ajungă la eveniment, vom fi LIVE pe Facebook, unde vor putea sa urmărească tot ce se întâmplă în cadrul evenimentului”, a mai declarat acesta.

De asemenea, din câteva clickuri, de pe telefon sau calculator, cei care doresc pot face ca în mod miraculos, în centrele de plasament, să apară câte o centrală termincă, calorifere, obiecte de mobilier, mașini de spălat sau orice alte lipsuri mai au acești copii. Toate acestea pe www.apellaactiune.ro.

A fost demarat procesul de adopție al unui copil pentru o familie de spiriduși

De asemenea, Asociația “Apel la acțiune” a demarat procesul de adopție al unui copil pentru o familie de spiriduși.
”Este un proces complex care poate dura pana la un an de zile, dar este un prim pas extrem de important pentru un copil care va putea să aibă o familie și implicit o viață normală. Sperăm ca acest caz fericit să fie un exemplu și pentru alți sătmăreni. Noi le stăm la dispoziție și îi vom ajuta pe tot parcursul acestui proces”, a spus Mihai Huzău.

Programul evenimentului “Ajutoarele lui Moș Crăciun 2019” de vineri, 20 decembrie:
Ela Bella și prietenii: 11:00
Clubul lui Mickey Mouse: 11:40
Michelino Kids Corner
Pauza de Masă: 12:30
Colinde de Crăciun cu Stela Danciu: 13:30
Vine Moș Crăciun! 14:00

Articolul precedentProtest al grefierilor la Satu Mare. Activitatea instanțelor, blocată
Articolul următorMani Gyenes, pregătit pentru Dakar 2020. În premieră, competiția va avea loc în Arabia Saudită