Olimpia a sărbătorit Centenarul într-un mod inedit. A înfruntat peste 100 de micuți fotbaliști

Duminică dimineață, pe o vreme excelentă pentru fotbal, peste 100 de micuți fotbaliști, fete și băieți, au participat la un meci de fotbal inedit în care au înfruntat echipa Olimpiei.

Micuții fotbaliști, așezați pe mai multe linii de-a lungul terenului (după sistemul de joc 10-10-10… ::)))) și cu șapte portari așezați pe linia porții au jucat contra a cinci fotbaliști ai Olimpiei, care s-au schimbat pe parcursul jocului. La finalul unui meci dominat în totalitate de micuții fotbaliști, Olimpia MCMXXI a suferit prima înfrângere din acest sezon :)))), spre bucuria viitorilor fotbaliști.

La finalul ineditului eveniment, cei mici au făcut poze cu fotbaliștii Olimpiei, au cântat alături de ei și de inimoasa galerie prezentă în tribunele Stadionului Someșul și au promis că vor susține Olimpia din tribune, iar peste câțiva ani chiar din teren.
Meciul organizat de conducerea clubului sătmărean face parte din evenimentele organizate cu ocazia Centenarului, toți participanții primind din partea clubului dulciuri și câte un tricou personalizat cu emblema Olimpiei.

Olimpia a înfruntat peste 100 de micuți fotbaliști

FC Olimpia Satu Mare a înfruntat peste 100 de micuți fotbaliști

Publicată de Realitatea De Satu Mare pe Duminică, 18 Noiembrie 2018

Articolul precedentDoi frați își caută părinții din județul Satu Mare. Cei doi au fost adoptați în Australia
Articolul următorAvocatul Poporului susține audiențe la Satu Mare