Oferte pentru șomeri. Bursa locurilor de muncă, la Negrești-Oaș

Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca, organizează luni, 24 septembrie, Bursa locurilor de muncă, în cadrul proiectului E.G.A.L.O. Nord-Vest – Egalitatea accesului la locuri de muncă și ocupare în Nord-Vest, POCU/298/3/14/120747.
Bursa Locurilor de Muncă va avea loc de la ora 10.00, iar la aceasta sunt așteptate să participe circa 50 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
De asemenea, vor participa mai mulți angajatori din Negrești-Oaș și din localitățile din zonă, care se află în căutarea de angajați.
Proiectul E.G.A.L.O. Nord-Vest este cofinanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, ”Îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive, persoanelor de etnie romă și a persoanelor din mediul rural” și este derulat de HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj-Napoca.
Proiectul se adresează următoarelor categorii de persoane: șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lunga durată, persoane vârstnice (55-64 ani), persoane cu nivel redus de educație; Persoane din mediul rural, în special persoane din agricultura de subzistență și semi-subzistență și cetățeni români aparținând minorității rome.
Persoanele care vor fi selectate în cadrul grupului țintă al proiectului vor beneficia de orientare în carieră și găsirea unui loc de muncă/post/meserie sau ocupație potrivită.

Articolul precedentBaschet | CSM Satu Mare a câștigat amicalul cu DVTK Miskolc
Articolul următorLiceul Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare a câştigat patru proiecte Erasmus+