O persoană fără adăpost a provocat un incendiu în curtea unei grădinițe

Joi seară, în jurul orei 23:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o magazie aparținând Grădiniței cu Program Prelungit „Guliver” Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la două încăperi ale magaziei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga construcție. Intervenția promptă a pompierilor a contribuit la limitarea posibilelor pagube având în vedere faptul că în celelalte două încăperi se afla aparatură electronică și electrocasnică care deservește unitatea de învățământ.

În urma incendiului au ars materialele didactice, o ușă din lemn și alte materiale combustibile depozitate în două încăperi și s-au degradat parțial tavanul și acoperișul magaziei.
Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere de către o persoană fără adăpost, care a pătruns în curtea grădiniței prin escaladarea gardului.
Din fericire, nu au existat victime și nici activitatea didactică nu este afectată.

Articolul precedentDoi bărbați din Timiș, prinși la Carei cu mii de pachete de țigări de contrabandă
Articolul următorȚigări de contrabandă confiscate de polițiștii sătmăreni