O nouă cursă Wizz Air spre Londra de pe Aeroportul Satu Mare

Compania aeriană Wizz Air anunţă introducerea mai multor zboruri spre Londra Luton de la Aeroportul din Satu Mare.

Astfel, din 28 octombrie, compania creşte frecvențele de zbor spre această destinație de la două la trei pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă, cu preţuri ce încep de la 119 lei. Aeronava care va transporta pasagerii la Satu Mare, va decola de la Londra la ora 08.50 și va ateriza la Satu Mare la ora 11.35. De la Satu Mare spre Londra, aeronava va decola la ora 12.05 și va ateriza la Londra la ora 15.00. Orele reprezintă ore locale atât în Marea Britanie cât și în România. Aeronava are o capacitate de 186 de locuri.
În septembrie 2016 Wizz Air adăuga rețelei în continuă creștere cel de-al zecelea aeroport din România, cel din Satu Mare, precum și lansarea zborului spre Londra Luton care deveneaastfel prima conexiune internațională de pe aeroportul local. Până în prezent (iunie 2018), Wizz Air a transportat din și spre Londra Luton aproape 60.000 de pasageri.
Anul acesta, din Satu Mare, WIZZ pune la dispoziția pasagerilor 61.000 de locuri la vânzare, având o creștere de 60% față de anul precedent.

Articolul precedentTrafic record în vămile Petea și Urziceni
Articolul următorZestrea Oașului. Târgul ”Produs de Oaș și Maramureș” se deschide în 1 august, la Negrești Oaș