O masă caldă pentru sărmanii de la Adăpostul de Noapte

Vineri, 4 decembrie 2015, cei 65 de beneficiari ai Centrului Social de Urgenţă pentru Adulţi din Satu Mare (Adăpostul de noapte) au beneficiat de prima masă caldă gratuită, pregătită de voluntarii Asociaţiei ”O Masă Caldă”. Meniul a constat în paste cu legume şi piept de pui.
”Astăzi,cu peste 100 de voluntari și 9.000 de porții de mâncare gătite, ne consideram un proiect comunitar, viu și în continuă creștere. În Cluj, ieri a fost inaugurată prima bucătărie comunitară a Asociației O Masă Caldă, unde se vor găti 250 de mese calde în fiecare zi. Ne pregătim ca la aniversarea a 4 ani de existență, să avem și noi în Satu Mare propria bucătărie comunitară pe strada Rodnei nr. 26, unde ni se pune la dispoziție un spațiu de peste 90 de mp. Locația are potențial pentru a pregăti peste 100 de mese calde/zi. Cu sprijinul vostru, putem să împlinim acest vis!”, susțin voluntarii Asociaţiei O Masă Caldă.

Articolul precedentJudecătorii i-au respins apelul. Autorul triplei crime din Apa, Răzvan Rentea, rămâne cu condamnarea pe viață
Articolul următorO cisternă cu butan gaz s-a răsturnat pe un drum din județul Satu Mare