Primăria orașului Negrești-Oaș a lansat un chestionar cu scopul de a afla cum apreciază negreștenii activitatea desfășurată de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, dar și pentru a primi sugestii și propuneri pentru a dezvolta și moderniza orașul.

Chestionarul est disponibil AICI.

  • ”Stimați negreșteni,
    Începutul de an este momentul în care evaluăm ceea ce am realizat în anul care a trecut și în același timp privim cu încredere spre viitor și ne creionăm obiectivele pentru noul an în care am pășit.
    Pentru că ținem la părerile dumneavoastră, am creat acest chestionar cu scopul de a afla cum apreciați activitatea desfășurată de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș în anul 2018, iar pentru fundamentarea deciziilor în 2019 vă încurajăm să împărtășiți cu noi sugestiile și propunerile dumneavoastră pentru a dezvolta și moderniza în continuare orașul nostru.
  • Rezultatele acestui studiu vor fi folosite pentru a îmbunătăți atât activitățile noastre cât și calitatea serviciilor pe care le ofeim locuitorilor din orașul Negrești-Oaș.
    Apreciem opiniile dumneavoastră obiective și vă mulțumim pentru interesul acordat acestui chestionar!”
Articolul precedentDouă proiecte ale echipei Multitouchcnme s-au calificat în finala competiției internaționale EDU-ARCTIC 2019
Articolul următorDeputatul Romeo Nicoară: Comuna Călineşti Oaş este singura comună din țară aflată în insolvență