Negreșteanul care a provocat accidentul rutier în urma căruia trei persoane au murit a fost arestat preventiv

Negreșteanul în vârstă de 33 de ani care a provocat, miercuri seară, un accident rutier în judeţul Constanţa în urma căruia trei persoane, printre care şi un copil de trei ani, şi-au pierdut viaţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut sub acuzațiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și sustragere de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost prezentat, joi seară, în fața instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
O fetiță de trei ani, mama ei, de 31 de ani și bunica copilei, de 61 de ani, au murit, miercuri seară, într-un accident rutier produs, miercuri seară, la ieșirea din orașul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona podului care traversează Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari. În același accident a fost rănită grav și mătușa copilei, în vârstă de 44 de ani, internată în prezent la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.
Tânărul, care este din Negresti Oaș, județul Satu Mare, a încercat să fugă de la locul faptei, iar după ce a fost prins a refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei, precum și să-i fie prelevate probe biologice.

Articolul precedentAmplă prezentare a Țării Oașului la Muzeul Etnografic din Cluj Napoca
Articolul următorShopping City Satu Mare se deschide mai devreme