Municipiul Carei este promovat la Târgul de Turism Internațional ”Utazás 2019” din Budapesta

Municipiul Carei este promovat în cadrul standului Ministerului Turismului la Târgul de Turism Internațional „Utazás 2019” din Budapesta, care are loc în perioada 21-24 februarie 2019, la complexul expozițional HungExpo.
Ministerul Turismului participă în acest an cu un stand naţional de 80 m², unde sunt prezenţi 20 de expozanţi reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice, Consilii Județene și Primării, printre care și reprezentanții Castelului Károlyi și ai municipiului Carei.
Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei au pregătit pentru acest an pliante, flyiere și broșuri pentru vizitatori, precum și materiale de promovare a orașului și a prinicipalelor obiective din județul Satu Mare dar și a evenimentelor culturale care vor avea loc în perioada următoare, mai ales în perioada estivală (Festivalul Primăvara Culturală Careiană „Bestfest”, Festivalul „CAREIFEST”, Festivalul „AugustFest”), pentru agențiile de turism prezente în aceste zile în pavilioanele de la HungExpo
De asemenea, vor fi oferite agențiilor de turism informații în vederea alcătuirii pachetelor turistice pentru sezonul estival, dorindu-se includerea municipiului Carei și a locațiilor din județ în cât mai multe rute turistice pe care turiștii din țara vecină și nu numai, le vor alege. Pe tot parcursul evenimentului vor fi distribuite materiale promoționale și va fi promovat și site-ul visitcarei.ro.
În prima zi a târgului, standul Ministerului Turismului a fost vizitat de peste 1000 de persoane, multe dintre acestea arătându-se interesate de vizitarea castelului din Carei. Printre cei interesați sunt vizitatori, dar și operatori care doresc să includă castelul in circuitele lor.
Târgul de Turism Internațional „Utazás 2019” din Budapesta a ajuns în acest an la cea de-a 42-a ediție, reprezentând cel mai important eveniment dedicat industriei turismului, din țara vecină.

Articolul precedentIcoane pe sticlă specifice zonei Văii Sebeșului, adunate într-o expoziție la Satu Mare
Articolul următorMagistrații din Satu Mare au anunțat că deocamdată nu vor participa la proteste