Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a fost ales, azi, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare

Ministrul Apărării Naționale, senatorul Gabriel Leș, a fost ales, duminică, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri care s-a desfășurat la sediul partidului, în prezența președintelui Organizației Județene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.
De asemenea, delegații l-au ales în funcția de președinte executiv pe consilierul municipal Ciprian Crăciun, iar secretar executiv pe Cecilia Marinescu.
În urma votului, vicepreședinți au fost aleși Octavian Ardelean, Bran Ioana, Ionuț-Antonio Bujor, Alina Chiș, Dumitru Fanea, Florin Iura, Maria Măcelaru, Adrian Micle și Gabriel Mihali.
Din Biroul Municipal vor mai face parte consilierii municipali care nu au fost aleși în alte funcții în urma votului de astăzi, președintele Organizației Municipale de Femei, președintele Organizației Municipale de Tineret, președintele Organizației Municipale de Pensionari, președintele PES Activists – Municipiul Satu Mare, dar și președinții de organizații locale.
”Mă onorează și mă responsabilizează funcția cu care m-au învestit colegii mei din municipiul Satu Mare și îmi asum să muncesc alături de ei, cot la cot, pentru ca Organizația Municipală a PSD Satu Mare să funcționeze la valoarea pe care trebuie să o aibă o organizație a primului partid politic din România”, a declarat după conferința de alegeri noul președinte Gabriel Leș.

Articolul precedentCareienii s-au întors de la Alba Iulia. Acasă, au fost primiți cu cântece patriotice, pâine și sare
Articolul următor”O cană de fericire” pentru dotarea Spitalului Județean Satu Mare cu echipament