Meci amical | FC Unirea Tășnad a învins la scor Csenger FC

FC Unirea Tășnad a înregistrat, ieri, al doilea succes consecutiv în jocurile de pregătire pentru viitorul sezon al Ligii a 3-a la fotbal. Tășnădenii s-au impus cu 6-0, în deplasare, pe terenul formatiei maghiare de Liga a 4-a Csenger FC, echipa care este pregatită din această vară de fostul antrenor al Olimpiei, Tibi Csik, și are în componență mai mulți jucători români.

Mădălin Bolba a ratat prima situație de gol a Unirii în minutul 4, iar tabela avea să se modifice pentru prima dată în minutul 19. Cosmin Anton a înscris un gol de generic, șut cu exteriorul din afara suprafeței de pedeapsă, direct în vinclul porții adverse. Cocian Angelo, o altă noutate din lotul Unirii, a reușit dubla în minutele 20 și 23, iar Palinceac a stabilit scorul pauzei, 0-4, în minutul 41.

În repriza secundă au mai punctat Szekely (min. 62 – șut plasat la vinclu, de la 16 metri) și Smical (min. 71). Până la finalul jocului, Unirea a mai irosit cateva ocazii mari de a înscrie, dar jocul s-a încheiat cu victoria clară a tășnădenilor, 6-0.
Pentru Unirea Tasnad au evoluat: Gorbe – Palincea, Varga, C. Ene, Parnău, Cubaș (min. 46, Szekely), Stanciu, Anton, Ciul (min. 46, Răzvan Pop), Bolba (min. 46, Smical), Cocian;
Antrenori: Cristi Popa și Ovidiu Suciu;

Pentru Unirea a jucat și fostul jucător al Olimpiei, Cornel Ene, care sezonul trecut a jucat în Liga 1 la Juventus București, iar în această perioadă se pregătește cu echipa tășnădeană. Au lipsit, fiind învoiți, Levente Vincze, David Vincze, Călin Vădan, Marius Bălău, iar Nemeș este accidentat.

Pentru Unirea urmeaza amicalul de sâmbătă, în deplasare la Luceafărul Oradea (Liga 2), iar în perioada 30 iulie – 6 august se va afla în cantonament la Călinești Oaș.

Miercuri, 1 august, Unirea Tășnad are programat meci în primul tur al Cupei României – faza națională, în deplasare la Crasna Moftinu Mic. Jocul este programat să înceapă la ora 17:30.