Mașinile de aprovizionare, interzise la orele de vârf. Primăria anunță controale drastice

Primăria Municipiului Satu Mare a luat măsuri la capitolul regulament de aprovizionare a societăților comerciale din zona centrală pentru ca maşinile care aprovizionează să nu mai încurce traficul auto. Cu toate acestea, unii furnizori nu respectă nici acum regulamentul.
Astfel, Primăria Municipiului Satu Mare, Poliția Locală și Administrația Domeniului Public vor intensifica controalele pentru a verifica modul în care agenții economici respectă programul de aprovizionare a magazinelor din zona centrală, iar cei care blochează circulaţia şi nu respectă orarul de aprovizionare să fie sancționați.
“Furnizorii de marfă și-au făcut prostul obicei de a livra mărfurile în zona centrală cu autocamioanele și în afara programului de aprovizionare aprobat de Consiliul Local, încurcând traficul. Cetățenii municipiului ne sesizează constat acest fenomen și nu cred că este normal ca firmele să deranjeze sute de locatari, motiv pentru care am cerut intensificarea controalelor și sancționarea celor care încurcă traficul în afara orelor de aprovizionare”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.
Conform Regulamentului, accesul în zona centrală pentru aprovizionare se poate face cu autovehicule cu masa autorizată până la 7,5 tone, cu respectarea unui orar strict de aprovizionare:
• pentru produse alimentare: – între orele 06.00-7.30, respectiv între orele 9.00-11.00
• pentru produsele nealimentare- între orele 17.00-22.00
În afara acestui interval este interzisă circulația autovehiculelor menționate.

Articolul precedentSimpozionul Medicilor Dentiști, la a X-a ediție, la Satu Mare
Articolul următorUcrainean prins cu peste 150.000 fire țigarete de contrabandă, în Halmeu