Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care conducea un autovehicul marca Citroen C4, aflat în atenţia autorităţilor franceze.
Luni, 18 ianuarie, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru intrarea în România, cetățeanul român M. J., în vârstă de 36 de ani, din județul Suceava.
Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Transporter, cu care tracta o remorcă pe care se afla un autoturism marca Citroen C4.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina de pe platformă este semnalată ca “bun căutat pentru confiscare”, cu mențiunea furt, alertă introdusă de autorităţile din Franța în data de 05 decembrie 2015.
Autoturismul, fabricat în anul 2013, în valoare de aproximativ 30.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor, fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Articolul precedentȘeful Secției penale: ”În județul Satu Mare a crescut îngrijorător numărul violențelor extreme”
Articolul următorJudecătoria Negreşti Oaş va rămâne cu un singur judecător