Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Maramureș, pentru săvârşirea de infracțiuni contra persoanei – loviri și alte violențe.

 

În această dimineață, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră  cetăţeanul român F.O., în vârstă de 34 de ani, din județul Maramureș.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis, în 28 iulie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Judecătoria Târgu Lăpuș l-a condamnat la un an și șase luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei – loviri și alte violențe.

Drept urmare, maramureșeanul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentUn tânăr din Guineea a vrută să iasă din România folosind documentul altei persoane
Articolul următorPreședintele Iohannis anunță că școala va începe în 14 septembrie. ”Majoritatea elevilor vor merge fizic la clasă”