Mălin Bot, la Satu Mare, alături de zeci de protestatari

Mălin Bot s-a aflat în această seară în Satu Mare, la un protest organizat în fața Instituției Prefectului. Câțiva protestatari au ieșit în stradă pentru a dialoga cu jurnalistul devenit simbol al mișcării de rezistență, care susține statul de drept, în opoziție cu actuala putere politică.
Acesta i-a încurajat pe oameni să se folosească de rețelele de socializare, să transmită cât mai mult live și să își facă astfel cunoscute opiniile politice și să reușească, astfel, să propage ideile mișcării #Rezist în rândul cât mai multor persoane.
”Aceasta e prima noastră deplasare în Satu Mare, e județul cu numărul 40 în care am fost în ultimele două luni și jumătate, și cei care vin cu siguranță sunt cei mai hotărâți și, cu siguranță, după discuțiile noastre, ei vor merge mai departe să discute cu prietenii lor, cu vecinii lor, și să îi ajute să iasă puțin din confuzia în care au fost băgați de un an și jumătate de manipulări din toată mașina de manipulare a PSD-ului”, a spus Mălin Bot.
Mălin Bot a spus că în România sunt circa 13 milioane de persoane care nu au votat și care trebuie convinse să vină la urne și să provoace căderea actualei clase politice.
”Noi, oamenii cinstiți, avem șansa să contracarăm toată această comunicare publică a mafiei, a corupților, avem șansa, folosind rețelele sociale, trebuie doar să conștientizăm această forță a noastră și să începem să vorbim. În momentul în care vor vorbi tot mai mulți oameni despre răul care ne afectează direct (…), eu cred că avem puterea de a construi cel mai interesant truts de presă al tuturor oamenilor cinstiți, la care participă toți oamenii cinstiți și care poate să meargă la oamenii care nu conștientizează răul”, a mai spus acesta.

Articolul precedentCopaci doborâți de furtună și străzi inundate în municipiul Satu Mare
Articolul următorTabără de meșteșuguri tradiționale pentru copii ”Să nu ne uităm tradițiile”