Ludovic Orban a comentat azi, la Ardud, rezultatul sondajului de opinie din care reiese că este ”cel mai slab președinte al PNL de până acum”

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat azi la Festivalul Medieval de la Ardud, județul Satu Mare.

În cadrul unei conferințe de presă organizată cu prilejul vizitei sale în județ, întrebat de reporterul realitateadesatumare.net cum comentează sondajul realizat de realitatea.net cu privire la topul celor mai slabi președinți ai PNL din 1990 și până acum, conform căruia reiese că Orban este cel mai slab președinte al PNL de până acum, Ludovic Orban a răspuns, inițial, că nu știe despre existența acestui sondaj.
”Nu știu despre ce sondaj este vorba, cum a fost făcut, până una alta sunt președintele Partidului Național Liberal care a ridicat PNL de la 18-20 de procente cu 10 procente, reușind să aduc Partidul Național Liberal în poziția de a putea învinge PSD la alegerile care vor urma”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban.
Ulterior, în timpul aceleiași conferințe de presă, Orban a ținut să adauge că sondajul este ”o făcătură”.
”Sondajele de opinie sunt făcute de casele de sondare de opinie. De regulă, ele trebuie să fie sondaje profesioniste, asumate și care să dea rezultate care să fie conforme de regulă cu exercițiul electoral. Ceea ce fost prezentat aseară nu este nicidecum un sondaj, este pur și simplu o încercare de a exprima o poziție personală a moderatorul emisiunii bazată pe o făcătură. În ceea ce mă privește, știu foarte bine cine sunt, știu care e percepția mea, sunt președintele care a fost ales cu cel mai mare scor la un congres de 5.000 de oameni, 80% dintre membrii Partidului Național Liberal care au fost la congres, sunt un președinte care am pus în practică din momentul alegerii până astăzi, de un an de zile, cu extrem de multă hotărâre și determinare, strategia care a fost adoptată la congres. Rezultatele să văd în modul în care comunică partidul cu cetățenii, rezultatele se văd în coerența și hotărârea și determinarea cu care Partidul Național Liberal s-a opus tentativelor PSD de afectare a intereselor generale ale cetățenilor români. De asemenea, rezultatele activității mele și a echipei de conducere se văd în scorul partidului. Or, un președinte și o conducere a partidului care reușește să crească scorul partidului într-un an de zile cu aproape 10 procente, este o conducere bună”, a completat Ludovic Orban.

Articolul precedentPreşedintele PNL, Ludovic Orban, se află la Satu Mare
Articolul următorPreședintele PNL, Ludovic Orban este de acord cu alianța PNL-UDMR de la Satu Mare