Marian Apostol, liderul CNS Cartel Alfa Caraş-Severin, cel care s-a aflat alături de greviștii de la Electrolux de la începutul declanșării grevei (4 martie), vine cu o sugestie: ”Cum ar fi ca sindicatul să poată merge la negociere cu 400 demisii semnate de greviști, pe care va fi împuternicit sa le depună dacă revendicările nu le sunt rezolvate până în data de 10 mai!?”.

”Eu aș juca însă și această carte!” a mai spus acesta.

”Dacă ar fi să dau un sfat, în care să cred, celor 400 de la greviști de la Electrolux, aș spune că ar trebui să pună în mâna echipei de negociere un argument zdrobitor. Cum ar fi ca sindicatul să poată merge la negociere cu 400 demisii semnate de greviști, pe care va fi împuternicit sa le depună dacă revendicările nu le sunt rezolvate până în data de 10 mai!? Asta înseamnă să joci la fel de dur ca și ei! 400 de salariați vor fi imposibil de înlocuit într-un termen rezonabil, iar costurile ar fi imense! Vor alege varianta cu ce mai mic cost, respectiv: solutionarea revendicarilor!

PS. Este doar o sugestie care ar merita totuși analizată de cei în cauză… pentru că numai ei pot decide! Eu aș juca însă și această carte!” a scris Marian Apostol, în această seară, pe pagina sa de socializare.

Articolul precedentConducerea Electrolux, despre boicot: ”Astfel de acțiuni agresive au un impact negativ, nu doar asupra companiei, ci și asupra consumatorilor, partenerilor de afaceri și angajaților”
Articolul următorObicei | Danțu’ la șură, la cea de-a XII a ediție