La volan fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

În weekend, trei bărbați au fost surprinși de polițiști în trafic fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbat de 31 de ani, depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, de către polițiști, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 26 octombrie, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit pentru control pe raza localității Gelu, un autoturism având numărul de înmatriculare emis de autoritățile germane, condus de un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Decebal.
În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit faptul că numărul de înmatriculare montat pe autovehicul era expirat iar persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.
Totodată, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.
Și polițiștii Formațiunii Poliție Rutieră din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, în Negrești Oaș.
Astfel, la data de 27 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au depistat în oraș Negrești Oaș, un bărbat, de 59 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe strada Victoriei, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, testarea cu aparatul alcooltest a relevat o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, un bărbat a ost surprins de polițiști, între localitățile Tiream și Carei, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.
Polițiștii Postului de Poliție Tiream au identificat în trafic, la data de 28 octombrie, între localitățile Tiream și Carei, un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Vezendiu, care se afla la volanul unui autoturism.
La controlul documentelor, persoana de la volan a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, care în urma verificărilor efectuate de polițiști acesta s-a dovedit a fi fals.
Astfel, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere de nici o categorie.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals.

Articolul precedentA ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-o cruce din beton
Articolul următorRecord de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri în weekend