Complexul Olimpic Sportiv Român din Izvorani a găzduit sâmbătă Campionatul Național de Karate – wado ryu, competiție la care sportivii sătmăreni de la Samuraiul au obținut trei medalii de aur, trei medalii de argint și trei medalii de bronz.

Mai mult, fiecare sportiv din lotul deplasat la Campionatul Național a obținut cel puțin o medalie, performerul echipei fiind Armin Vida, care a obținut 3 medalii – 2 de aur și una de argint.

Clubul Sportiv Samuraiul, cu secțiile din Satu Mare și Lazuri, a participat la categoriile de vârstă: cadeți, juniori, U21 și seniori, la kumite individual și echipe.

Lotul Clubului Sportiv Samuraiul, pregătit de antrenorii Robert Magos si Ivan Filer, a fost alcătuit din următorii sportivi: Alexia Cerneșteanu, Matei Mihali, Patrick Circiu, Patrick Robert Magos, Daniel Molnar, Armin Vida și Stelian Trif. 

Rezultatele Samurailor:

Titlul de campioni naționali și medalia de aur: echipa de kumite – seniori (Vida Armin, Trif Stelian, Molnar Daniel), Vida Armin (seniori, categ. 84 kg), Circiu Patrick (cadeți, categ. +70 kg);

Titlul de vicecampioni naționali și medalia de argint: echipa de kumite cadeți (Magos Robert Patrick, Circiu Patrick, Mihali Matei), Magos Robert Patrick (cadeți, categ. +70 kg), Vida Armin (U21, categ. -75 kg);

Locul 3 și medalia de bronz: Cernesteanu Grosan Alexia Petra (cadeți, categ -54 kg), Molnar Daniel (juniori, categ. -68 kg), Trif Stelian (seniori, categ. -84 kg);

Pe lângă sportivi, antrenori și arbitri, la competiție a participat și conducerea federației în frunte cu președintele, Amzulescu Octavian, care, la finalul competiției, a felicitat întreaga echipa de la Samuraiul.

Articolul precedentInvestiții de peste 3 milioane de lei în Grădina Romei
Articolul următorGreva de la Satu Mare, cea mai lungă grevă din istoria Electrolux România