Un singur elev din județul Satu Mare a obținut media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Iris Ioana Roatiș, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.
Iris Roatiș are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv.
La ediția din acest an a Olimpiadei Naționale de Matematică, Iris a cucerit medalia de bronz a Societății de Științe Matematice din România SSRM.

Contestațiile la Bac 2018 se depun tot astăzi între orele 12.00 și 16.00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 9 iulie.
La nivelul județului Satu Mare, din totalul de 1.946 candidați înscriși, au fost prezenți 1.821, din care sunt declarați reușiți 1.203, în pondere de 66,06%. Rata de promovare (înainte de contestații) înregistrată de candidații din promoția curentă este de 70,57%. Pentru candidații din promoții anterioare promovabilitatea este de 17,95%.

În cadrul examenului de Bacalaureat, un candidat de la centrul de examen organizat la Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” Negrești Oaș a fost eliminat pentru că avea materiale interzise în sala de examen.
Cu excepția acestui incident, examenul de bacalaureat s-a desfășurat fără probleme.

Articolul precedentArestat pentru pornografie. Secretarul școlii din Andrid deținea fişiere cu copii de 4 ani
Articolul următorBijuterii de contrabandă puse la vânzare pe o stradă din Satu Mare