Invitați din România și Serbia sosesc la Satu Mare, la Festivalul Internațional al Fanfarelor

Fanfare din România și Serbia participă sâmbătă și duminică la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional al Fanfarelor de la Satu Mare.
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale organizează, în perioada 14-15 iulie 2018, în Piața 25 Octombrie, cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Fanfare, cu invitați din România, și Serbia, un eveniment care se adresează iubitorilor muzicii de promenadă.
Fiind anul Centenarului Marii Uniri, a fost invitată fanfara românească „Cultura” din Satul Nou – Serbia.
Evenimentul se va desfășura după următorul program: în 14 iulie, de la ora 14:00- 16:30, și în data de 15 iulie, ora 15:00- 17:00, va avea loc defilarea fanfarelor, pe următorul traseu: platoul din fața Muzeului Județean- Bld. I.C. Brătianu- Piața Libertății- str. Alexandru Ioan Cuza- str. Mircea cel Bătrân- Bld. Transilvania- Piața 25 Octombrie.
Vor evolua fanfarele: „Promenada” – Câmpia Turzii; Fanfara din Foieni, Fanfara „Cultura” din Serbia; Fanfarei „Promenada” – Zalău, Fanfara de copii din Telciu, Bistrița – Năsăud și Fanfarele Reunite din Beltiug, Petrești și Palatul Copiilor Satu Mare.

Articolul precedentGheața căzută a afectat culturile agricole din Țara Oașului
Articolul următorCel mai lung panou din capace de PET-uri din România, expus la Casa meșteșugarilor