Luni, 18 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de o femeie, de 48 de ani, din comuna Păulești, despre faptul că în noaptea de 16/17 februarie, a fost victima unor agresiuni fizice exercitate asupra ei de către soțul acesteia, de 50 de ani. 

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 16/17 februarie, în timp ce se afla în locuința comună din comuna Păulești, sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat, de 50 de ani, a agresat-o fizic pe soția sa și de asemenea i-a distrus telefonul mobil, cu scopul de a nu putea solicita ajutor.

Având în vedere situația, în baza Legii 217/2003 și a dispoziției OMAI 146/2018, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat că în cazul expus există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea victimei să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică. 

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză iar față de victimă au fost luate măsuri de siguranță.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

În urmă cu o lună, polițiștii au emis primul ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani.

Articolul precedentIstvan Kovacs, delegat în UEFA Europa League
Articolul următorSătmăreancă contrabandistă. Polițiștii au prins-o cu 30.000 de fire de țigarete