Un bărbat din județul Iași, căutat de autorități după ce a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare, a fost prins la de polițiștii de frontieră, în timp ce intra în țară prin Vama Petea.

 

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat, vineri, autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din  Iași pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației.

Ieri, în jurul orei 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România, cetățeanul roman C.B., în vârstă de 35 ani, din județul Iași.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în septembrie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Judecătoria Răducăneni, jud. Iași l-a condamnat la doi ani și nouă luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentBilanț coronavirus 3 octombrie: 2.064 de cazuri noi și 32 de decese
Articolul următorFamilia și polițiștii o caută! Adolescentă din Satu Mare, dispărută de acasă