Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din localitatea Solduba au fost reținuți ieri de polițiști, fiind bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

La data de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au reținut pentru 24 de ore trei tineri de 17, 21, respectiv 26 de ani, toți din localitatea Solduba bănuiți că în luna aprilie, ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei persoane din localitatea Certeze.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 40%. În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Peste 30 de locuitori din Solduba, terorizați de cei trei hoți, care au spart peste 20 de locuințe din sat, s-au prezentat azi în audiență la șeful Poliției pentru a-l informa despre situația din Solduba. Șeful Poliției le-a transmis că hoții au fost prinși și i-a asigurat că va intensifica numărul de patrule în zonă.