Începând de astăzi, trei absolvenți ai școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani și Fălticeni vor contribui la sporirea siguranței sătmărenilor.

În cadrul unui ceremonial organizat la nivelul inspectoratului, comanda unităţii le-a adresat celor trei tineri absolvenți: serg. maj. Roșu Daniela, serg. maj. Sabău Dan și serg. maj. Ficuț Gabriel, un cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare, dorindu-le succes în cariera care începe în cadrul structurilor de ordine publică.

De asemenea, a fost stabilit programul imediat de integrare a acestora în echipa jandarmeriei sătmărene, tutorii profesionali (stabiliți dintre cadrele cu cea mai mare experiență) fiind cei care îi vor ghida în activitatea profesională și îi vor ajuta să-și pună în valoare cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor.

În cadrul aceluiași ceremonial, un ofițer și trei subofițeri au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultatele foarte bune înregistrate în activitatea profesională.

Articolul precedentSătmărenii Istvan Kovacs și Adrian Rus, nominalizați la Gala Fotbalului Românesc
Articolul următorSătmărean prins gonind cu 130 km/h pe o stradă din Oradea