O femeie din Satu Mare a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni, după care conducătorul auto s-a făcuit nevăzut. Nepoata victimei a lansat pe Facebook un apel public, în încercarea de a găsi martori oculari care să dea detalii pentru identificarea  vinovatului.

 

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de la cap Pod Golescu. Femeia a suferit mai multe leziuni la genunchi și la o mână.

Nepoata femeii încearcă acum să găsească martori și astfel să îl identifice pe șoferul vinovat.

„Bună scriu în numele mătușii mele.

Azi pe trecerea de pietoni de la coborâre de pe podul Golescu a lovit-o o mașină. Din spusele ei celelalte mașini erau oprite dar pe cand să ajungă la final de trecere (aproape de bordură) o mașină a lovit-o împins-o nici ea nu știe căci numai ce s-a trezit trântită la pământ. Două femei care au traversat în fața ei s-au întors instant și au ajutat-o să se ridice. S-a lovit la genunchi e puțin umflat și la mâna dar e ok.

Mi-aș dori totuși să stiu cât de liniștit a plecat domnu sau doamna care conducea de nici nu a oprit să vada dacă mătușa mea a pățit ceva sau nu. Poate martori oculari au văzut evenimentul și ne pot da detalii despre autoturismul cu pricina căci ea nu a apucat să vadă.

Sunt șocată de câte evenimente rutiere de genu sunt în Satmar în ultima perioadă.

Poate cineva o/îl face vedetă pe șoferul cu pricina măcar să  îl știe lumea în trafic”, este mesajul postat pe pagina celor de la Drivers SM.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentBilanț CoVid-19: 1.527 de cazuri noi, 48 decese! Vezi situația în județul tău
Articolul următorCap și pajură, cu Oreste TEODORESCU și Cristi Diaconescu