Energia Negreşti Oaş a pierdut la ”masa verde” participare la barajul pentru Liga 3

Energia Negreşti, câștigătoarea ediției 2017/2018 a ligii de elită din fotbalul județean sătmărean a fost citată astăzi la şedinţa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF pentru clarificarea condiţiilor de participare la jocurile de baraj pentru promovare în Liga 3.

  • ”Clubul AS Energia Negreşti Oaş este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 14 iunie 2018, ora 13:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din strada Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General în calitate de reclamant, privind cauza – sesizare cu privire la neîndeplinirea condiţiilor de participare la jocurile de baraj pentru promovare în Liga a 3-a”.

Din păcate, negreștenii nu au obținut în timp util Certificatul de Identintate Sportivă (CIS), necesar pentru programarea la Jocurile de Baraj organizate de FRF pentru promovarea în Liga 3 și, pe cale de consecință, nu are dreptul de participare la meciurile de baraj ce urmau să se dispute sâmbătă, 16 iunie (tur), respectiv 23 iunie (retur) contra campioanei județului Bistrița-Năsăud, ACS Unu Fotbal Club Gloria (ACS Dumitra).
Astfel, ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița s-a calificat direct în Liga 3, partida din primul meci al barajului cu AS Energia Negreşti Oaş fiind anulată.

În aceeași situație rușinoasă, alături de Energia Negreşti Oaş se află și AS Gloria 2015 Corneşti (Dâmboviţa), AS Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita) şi AS Victoria Leţcani (Iaşi), toate cele patru echipe nu au primit din partea FRF drept de participare la barajul pentru promovarea în Liga 3 fiindcă nu au îndeplinit condiţiile de participare (lipsa Certificatului de Identitate Sportivă).

Articolul precedentFotbal | În weekend, la Carei se joacă faza semifinală a Campionatul U19 Județean
Articolul următor”Vara altfel” – tabără gratuită pentru copiii din municipiul Satu Mare