Echipa suporterilor Olimpiei a jucat primul meci din istorie

Proiectul Voluntarilor Olimpiști, pornit imediat după dispariția Olimpiei de pe harta fotbalul românesc, s-a concretizat sâmbătă, echipa suporterilor Olimpiei susținând primul meci sub denumirea Olimpia MCMXXI Satu Mare.
Astfel, sâmbătă, de la ora 13:00, pe Stadionul Someșul din Satu Mare, Suporter Club Olimpia MCMXXI (antrenor Nelu Donca) a jucat un meci amical în compania echipei U17 a LPS Satu Mare (antrenor Dacian Nastai). La pauză, cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 2-2, iar până la final, ambele echipe au mai înscris câte un gol și primul meci din istoria echipei suporterilor – OLIMPIA MCMXXI – s-a încheiat cu un egal, 3-3.

La finalul jocului, o parte dintre suporterii prezenți la meci au dorit echipamentul în care s-a jucat primul joc din istoria Olimpiei sub coordonarea suporterilor, astfel că Voluntarii Olimpiști au scos la vânzare echipamentele. Prețul unui set (tricou+șort) este de 150 lei, echipamentele urmând a fi însoțite de adeverință de autenticitate pentru a confirma faptul că au fost folosite la #Primulmeci.

De altfel, echipa Voluntarilor Olimpiști și-a programat și meciul de prezentare a lotului cu care vor aborda sezonul 2018-2019, Olimpia MCMXXI urmând să întâlnească echipa a doua a campioanei României, CFR Cluj Napoca.

Meciul de prezentare se va juca sâmbătă, 11 august, locația desfășurării acestui amical nu este încă stabilită, echipa suporterilor obținând doar acordul verbal din partea conducerii Primăriei Satu Mare pentru a juca meciurile de acasă pe Stadionul Olimpia Daniel Prodan…

Articolul precedentFotbal | Adrian Rus a semnat cu Academia Puskás (Ungaria), dar va juca în Liga 1 din România
Articolul următorPete The Temp (UK) a câștigat ediția din acest an a Festivalului Muzicii de Stradă din Satu Mare