Drumul județean care leagă Satu Mare și Sălaj intră în reabilitare

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea unei noi porțiuni de drum județean care asigură o nouă legătură rutieră între județele Satu Mare și Sălaj, respectiv între comunele Cehal și Camăr.
Este vorba despre obiectivului de investiție: „Modernizarea drumului județean DJ 109 P limită cu județul Sălaj – Cehal – km 27+560-km 33+960” – LOT 3.
Porțiunea de drum pentru care a fost semnat contractul are o lungime de 6,4 kilometri. Lucrarea va fi executată de o asociere de firme: Viakon Drum SRL (liderul asocierii), Alfa Rom SRL, Construcții Drumuri SA, Samcif SA și SVA Asisteh SRL.
Acest proiect de investiție, în valoare de 7,3 milioane de lei fără TVA, a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.
De la semnarea contractului, executantul are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și alte 9 luni pentru execuția lucrării.

Articolul precedentSătmărean, victima unui hoț de buzunare
Articolul următorSpectacolul “Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, pe scena Teatrului de Nord