Dramă într-o familie din județul Satu Mare. După ce le-au murit copiii, au rămas fără acoperiș deasupra capului.

Apel umanitar pentru familia Șandor din comuna Santău din județul Satu Mare, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Acoperișul casei în care locuiesc Ioan Șandor și fiul său s-a prăbușit, iar cei doi se află în aceste momente într-o situație extrem de dificilă.

Familia Șandor a fost lovită de o nouă tragedie, după ce în urmă cu doi ani, doi dintre copiii lui Ioan Șandor au decedat, după ce s-au înecat în Valea Cehal.

Acum, la doi ani de la cumplita tragedie, Ioan Șandor și singurul său fiu au primit o nouă lovitură: acoperișul casei în care locuiesc cei doi s-a prăbușit.

Apelul umanitar a fost lansat de un sătmărean, localnic din Santău, care cere astfel ajutorul oamenilor cu suflet bun.

”Apel umanitar! O familie de oameni necăjiți are nevoie de ajutor mai mult ca niciodată! Este vorba de Șandor Ioan, cel căruia i-au murit acum doi ani cei doi copii, înecați în Valea Cehal din comuna Santău. De data aceasta s-a răsturnat casa pe ei. Fiind și oameni muncitori și el și fiul lui, dar banii pe care îi câștigă, 500 de lei pe lună la 12 ore, nu le ajung nici pe mâncare. Pentru cine ar vrea să ajute are un număr de cont la Banca Transilvania”.

Donații se pot face în contul deschis pe numele lui Ioan Șandor, la Banca Transilvania:

RO95BTRLRONCRT0301708202

Articolul precedentDeputatul PNL Romeo Nicoară: ”România se va schimba în bine!”
Articolul următorO nouă atenționare de cod galben de cantități de apă însemnate și manifestări de instabilitate atmosferică în Satu Mare