Dosar penal pentru un sătmărean care și-a însușit două carduri găsite pe jos

Un sătmărean, de 30 de ani, a fost depistat de polițiștii de ordine publică în municipiul Satu Mare având asupra sa carduri bancare, emise pe numele altei persoane.
La data de 15 octombrie, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, care avea asupra sa două carduri bancare emise pe numele altei persoane.
Astfel, continuând cercetările, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au stabilit faptul că la data de 2 octombrie, bărbatul mai sus menționat ar fi găsit pe jos, în municipiul Satu Mare, două carduri emise pe numele altei persoane, pe care ar fi încercat să le folosească în scopul de a retrage numerar și pe care nu le-a predat poliției în termenul prevăzut de lege.
Astfel, s-a înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic și tentativă al efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Articolul precedentS-a ales cu dosar penal la 18 ani. A fost prins conducând fără permis
Articolul următorȘi-a lovit soția cu ciocanul în cap, în timp ce aceasta îi făcea baie copilului