Dorel Coica va candida pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare din partea partidului PRO România

Fostul primar al municipiului Satu Mare și coordonator al Organizației Județene Satu Mare a PRO România, Dorel Coica, a afirmat astăzi că va candida din nou pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, însă numai dacă vor fi două tururi de scrutin. Anunțul a fost făcut azi, în cadrul unei conferințe de presă, la care a participat și secretarul PRO România, Florin Gavriș.

În cazul în care nu vor fi două tururi, Coica a spus că nu va participa, motivând că românii din Satu Mare sunt dezbinați, în acest caz urmând să câștige alegerile tot candidatul din partea UDMR.
Acesta a precizat că va rămâne coordonator al PRO România până la alegerile pentru conducerea Organizației Județene. Dorel Coica a precizat că nu va lua în calcul nicio revenire în PSD, iar din rândurile social-democraților va accepta în PRO România, doar persoanele fără condamnări sau dosare penale.
Secretarul general al PRO România, Florin Gavriș, a precizat că există deja un număr important de membri, astfel încât s-au înființat organizații în mai multe localități din județul Satu Mare.
Dorel Coica a lansat sătmărenilor invitația de a se înscrie în partid. Potrivit acestuia, sunt așteptați să se înscrie în partid toate persoanele serioase, oamenii valoroși care doresc să se implice.
Celor care vor să adere la PRO România li s-au pus la dispoziție următoarele contacte: Secretar General – Florin Gavriș – 0746.903.974; Coordonator Județean – Dorel Coica – 0732.116.820; Adresa sediului: strada Horea nr. 2, Satu Mare.

Articolul precedentPeste 15 tone de deșeuri electrice și electronice, colectate în municipiul Satu Mare
Articolul următorMinistrul Apărării, Mihai Fifor, prezent la Satu Mare, de Ziua Armatei