Doi tineri drogați, implicați într-un accident

Polițiștii din cadrul Poliției Rurale Tășnad au identificat, în trafic, în localitatea Acâș, un conducător auto, de 31 ani din Zalău, care a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod, autoturismul fiind proiectat ulterior într-un șanț.
În autoturism, se afla, în calitate de pasager, un tânăr, de 19 ani, tot din Zalău.
Ambii bărbați aveau un comportament neobișnuit și au declarat polițiștilor că au consumat substanțe etnobotanice. Mai mult, asupra lor au fost identificate plicuri conținând materie vegetală de culoare verde.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru a se stabili dacă a fost sub influența substanțelor psiho-active.
Niciunul dintre bărbați nu a suferit vătămări corporale.
Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii de către conducătorul auto a infracțiunilor de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și sub aspectul săvârșirii de către pasager a infracțiunii de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Articolul precedentExamene de admitere la cursurile Şcolii de Arte din Satu Mare
Articolul următorCal salvat dintr-un canal, în Negrești Oaș