Doi şoferi „pericol public”, prinşi de poliţişti

Polițiștii au prins în trafic un conducător auto, de 42 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, și un bărbat, de 47 de ani, care avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Un conducător auto, de 42 de ani, a fost depistat ieri, de polițiști, la volanul unui autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 27 ianuarie, la ora 04.00, polițiștii rutieri negreșteni au depistat pe raza orașului Negrești Oaș, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Certeze, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Livada au depistat, în trafic, un sătmărean, de 47 de ani, care avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Ieri, în jurul orei, 20.00, polițiștii din cadrul Poliție oraș Livada au oprit pe raza orașului Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Satu Mare.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoana de la volan avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată.

Articolul precedentBărbat reținut pentru că a furat poșeta unei femei
Articolul următor13 cazuri de gripă confirmate la pacienți din județul Satu Mare