Doi minori din județul Bihor sunt cercetați de polițiștii sătmăreni, pentru furt și efectuarea de operațiuni bancare frauduloase. Cei doi ar fi furat dintr-un autoturism un portofel  în care se afla o sumă de bani, dar și două carduri bancare, de pe care au scos bani.

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați, în data de 16 iulie, de către o femeie de 22 de ani din localitate, despre faptul că autori necunoscuți i-ar fi sustras din autoturism, portofelul în care se afla o sumă de bani, acte personale și două carduri bancare, de pe care, ulterior, ar fi sustras diferite sume de bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 400 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de furt. Este vorba despre doi minori, de 14, respectiv 15 ani, ambii din județul Bihor.

Prejudiciul a fost recuperat  în proporție de 80%.

Verificările în cauză continuă, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Sursa: Realitatea de Satu Mare