Doi copii din județul Satu Mare, de 3 şi 5 ani, implicați într-un accident rutier, în Bihor

Un bărbat din județul Satu Mare, împreună cu doi minori, de 3 și 5 ani, a fost implicat într-un accident de circulație. Cei doi copii au ajuns la spital.

Duminică, 5 august, la ora 08.55, la intersecția D.N. 19 cu drumul comunal 4, în localitatea bihoreană Tarcea, un tânăr de 21 de ani, din comuna Curtuișeni, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Galoșpetreu – Tarcea, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”Oprire”, a pătruns în intersecție fără să se asigure și fără să dea prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din comuna Boghiş, județul Satu Mare.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism și doi minor de 5 și 3 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Articolul precedentTransurban | Stație de autobuz, suspendată temporar
Articolul următorSpectacolul dedicat Centenarului, ”Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei Națiuni”, ajunge sâmbătă la Negrești-Oaș