Doi candidați pentru postul de șef la Serviciul Criminalistic

Comisar șef de poliție Nicolae Olteanu și subcomisar de poliție Viorel Țiriac sunt cei doi candidați înscriși pentru postul vacant de de șef serviciu la Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.
Concursul pentru șef serviciu la Serviciul Criminalistic va avea loc la sediul IPJ Satu Mare, în data de 31.07.2018, ora 10.00, după un program care va fi stabilit de către comisia de concurs şi comunicat candidaţilor, iar proba de concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.
Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, fiind declarat „admis” candidatul care a obținut nota cea mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale.
În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare.
Eventualele contestaţii se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la Serviciul Resurse Umane din I.P.J. Satu Mare şi se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor. Candidaţii pot contesta numai notele la propriul interviu. Nota acordată după soluţionarea contestaţiei la interviul structurat pe subiecte profesionale este definitivă. Rezultatele la contestaţii, precum şi rezultatele finale se comunică candidaţilor prin afişare la sediul unităţii.

Articolul precedent”Meniul zilei” pentru angajații Spitalului Județean de Urgență Satu Mare
Articolul următorAutoritățile sătmărene, în alertă! Un copil, de doi ani, dispărut la Hodod