Doi bărbați, răniți într-un accident în Vama. Unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului

Doi bărbați, de 30, respectiv 26 de ani, au suferit vătămări corporale în urma unui eveniment rutier produs ieri, 19 noiembrie, în localitatea Vama.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați ieri 19 noiembrie, în jurul orei 19.10, despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Vama.
În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 43 de ani, din oraș Negrești Oaș, fiind la volanul unui autoturism, pe fondul pătrunderii pe sensul opus de circulație a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vama.
În urma accidentului rutier șoferul autoutilitarei și un tânăr, de 26 de ani, din comuna Vama, care se afla cu acesta în autovehicul, au suferit vătămări corporale ușoare, iar conducătorul auto, de 43 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentDoi pompieri sătmăreni, printre cei mai buni șahiști
Articolul următorAventurierii Bertici au ajuns acasă, după 42 de zile și peste 29.000 de kilometri