Doi bărbați au fost reținuți și ulterior puși sub control judiciar, după ce au fost prinși în flagrant de polițiști și procurorii DIICOT din Satu Mare, în timp ce vindeau droguri. 

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT Satu Mare au depistat în flagrant delict doi bărbați care ar fi încercat să vândă droguri de risc. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma unor activități specifice de investigare, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au depistat în flagrant delict în municipiul Satu Mare doi bărbați, de 36 și 24 de ani, care ar fi încercat să vândă 157 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, pentru 2.650 de euro.

Aceștia au fost conduși la sediul DIICOT – BT Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale”, a transmis Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc. Potrivit IPJ Satu Mare, ulterior, cei doi au fost puși sub control judiciar.

Imagine

ImagineImagine

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare