Prefectul Radu Bud a participat astăzi la instalarea noului director al Casei Corpului Didactic Satu Mare, Monica Liliana Chiș, odată cu încetarea, cu data de 29 mai 2020, a mandatului fostului director Ioan Vasile Viman, funcție exercitată pentru o perioadă de peste 3 ani după împlinirea vârstei de pensionare.

Monica Liliana Chiș este cadru didactic la Școala Profesională ”George Coșbuc” din Medieșu Aurit și a fost numită director al Casei Corpului Didactic Satu Mare prin ordinul ministrului Educației și Cercetării din data de 28.05.2020, până la sfârșitul anului școlar 2019-2020, cel târziu până la data de 31 august 2020, urmând să fie organizat concurs pentru ocuparea acestui post.

Instalarea a avut loc la sediul Casei Corpului Didactic, în prezența inspectorului școlar general Anișoara Boitor și a fostului director Ioan Vasile Viman.

Pe această cale, noului director, doamnei Monica Liliana Chiș îi urăm mult succes în activitate, iar domnului Ioan Vasile Viman îi mulțumim pentru activitatea desfășurată și îi urăm pensie lungă și liniștită.

Articolul precedentCOVID-19 | Aproape 4.300 persoane testate în județul Satu Mare
Articolul următor25 de sătmăreni trimiși în carantină în perioada de alertă