Deznodământ tragic în cazul bătrânului dispărut de la domiciliul său din Tarna Mare din data de 4 iunie a fost găsit azi. 

Peste 150 de forțe au fost angrenate în căutarea bătrânului , respectie echipaje mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, salvamontiști și personal din cadrul Asociațiilor de vânătoare. De asemenea, această acțiune a fostnsprijinită cu o dronă de căutare prevăzută cu cameră video și un câine antrenat special pentru asemenea situații adus din Cluj Napoca.

Căutările de la Tarna Mare s-au încheiat astăzi în jurul orei 13,00. Bărbatul de 84 de ani dispărut de la domiciliu în data de 4 iunie a.c. a fost găsit decedat într-un pârâu în pădure.
La misiunea de căutare au participat echipaje mixte de pompieri, jandarmi, polițisti, polițiști de frontieră, personal aparținând Direcției Silvice Satu Mare, SVSU Tarna Mare, SVSU Batarci, echipa Salvamont a județului Satu Mare, însumând 133 de persoane și trei echipaje canine antrenate special pentru cautare-salvare aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare, respectiv Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.
Prefectul Radu Bud, coordonatorul întregii acțiuni, mulțumește tuturor celor implicați în acțiunea de căutare a persoanei dispărute pentru perseverența și profesionalismul dovedite, acțiune care a fost condusă în teren de colonelul Nicolae Dima, inspector-șef al ISU ”Someș” Satu Mare.