Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord vă invită la sfârșitul săptămânii, de la orele 19.00, în Sala Studio de pe strada Horea, la două din cele mai sensibile și provocatoare proiecte realizate anul acesta, destinate în special publicului tânăr, dar nu numai.

Vineri, 1 noiembrie, se joacă DIN ROMÂNIA, CU DRAGOSTE de Carmen Dominte, regia Carmen Frățilă. Distribuția: Adrian Ilie, Andy Varga, Darius Popa – elevi din grupul de Voluntari ai Trupei „Mihai Raicu” și Crina Andriucă.

”Din România, cu dragoste” e un fel de… mai multe feluri de iubire. E despre cum ne dorim să fim fericiți, dincolo de euforia unui moment, despre cum încercăm să ne ascundem de noi înșine și despre cum, uneori, chiar reușim! Și toate astea văzute prin ochii unor copii. (Carmen Frățilă)

Duminică, 3 noiembrie, este programat spectacolul GOD IS A DJ de Falk Richter. Distribuția: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin Mareș. Regia și muzica: Andrei Raicu. Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan. Mișcarea scenică: Bogdan Olarson. Video design: Dimitris Palade. Costume: Cristina Milea. Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață. Spectacol ales în abonamente.

„God is a DJ este un soi de radiografie a unei vieți de cuplu expuse permanent – în fond totul se rezumă la o poveste de dragoste – și prezentate brut, prin prisma memoriilor personale. Personajele aleg să facă din viața lor o lucrare de artă. Ei doi aleg să facă din viața lor artă tocmai pentru că în acest fel reușesc să scoată la iveală probleme pe care le avem zilnic dar nu mai avem timp să reflectăm asupra lor.” (Andrei Raicu)
Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6; telefon: 0261712106.

DIN ROMÂNIA, CU DRAGOSTE de Carmen Dominte
Regia: Carmen Frățilă
Scenografia: Cristian Gătina
Distribuția:
Micul Prinț – Adrian Ilie
Bucle de Aur – Andy Varga
Oreste – Darius Popa
Mama – Crina Andriucă

Durata spectacolului: 1h
Preț bilet: 20 lei

GOD IS A DJ de Falk Richter
Cu Andrei Gîjulete, Roxana Fânață și Cătălin Mareș
Regia și muzica: Andrei Raicu
Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan
Mișcarea scenică: Bogdan Olarson
Video design: Dimitris Palade
Costume: Cristina Milea
Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață

Durata spectacolului: 2h
Preț bilet: 20 lei

Articolul precedentConsilierii județeni se întâlnesc într-o nouă ședință
Articolul următorCum s-au ales doi sătmăreni cu dosar penal, după ce au condus aceeași mașină. Niciunul nu avea permis