Deranjați de gălăgie, mai mulți cetățeni au reclamat la prefect un bar din Dara

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut azi audienţe cu cetăţenii. În audienţă s-au înscris trei persoane.
Astfel, mai multe persoane s-au plâns prefectului de disconfortul creat de clienţii unei unităţi de alimentaţie publică (bar) situat în satul Dara, comuna Dorolţ. Persoanele prezente în audienţă au reclamat faptul că în imediata apropriere a casei lor, clienţii unui bar le creează deseori probleme prin gălăgie, mizerie şi mirosuri de greu de suportat. Prefectul a îndrumat persoanele să depună un memoriu pentru a se verifica cele sesizate.
O altă persoană a solicitat sprijin pentru urgentarea intabulării unui imobil situat în cartierul Sătmărel. Prefectul a contactat Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară informând persoana ca până la data de 10 septembrie a.c. documentul solicitat va fi emis.
A treia persoană, prezentă azi la audiențe, a mulţumit pentru rezultatul demersurilor făcute de către Instituţia Prefectului în cazul sălii de nunţi din vecinătatea domiciliului său din Turţ rugând totodată să se urmărească asigurarea respectării legilor cu privire la disciplina în construcţii.

Articolul precedentÎn luna iulie 2018, rata şomajului a fost de 2,65%
Articolul următorCriminalul din Apa se consideră nevinovat. A atacat sentința Tribunalului Satu Mare