Deputatul PNL Romeo Nicoară mulțumește milioanelor de români care au acordat voturile PNL, arătându-se încrezător că ”România se va schimba în bine!”

”România se va schimba în bine! Chiar dacă astăzi am văzut, din nou, în Parlament, la vot, fața hidoasă a PSD și a #ciumeiroșii – PSD, acum într-o nouă alianță cu Ponta și Tăriceanu, vom învinge! Românii cinstiți și drepți vor pune România în primul rând!” a spus Nicoară.

”Mai avem câteva praguri de trecut, în alegerile prezidențiale, locale și parlamentare, dar împreună cu voi vom fi de neoprit! România se va schimba în bine! Chiar dacă astăzi am văzut, din nou, în Parlament, la vot, fața hidoasă a PSD și a #ciumeiroșii – PSD, acum într-o nouă alianță cu Ponta și Tăriceanu, vom învinge! Românii cinstiți și drepți vor pune România în primul rând!

La Satu Mare, PNL a fost confirmat prin încrederea dumneavoastră și este pe primul loc în 21 de localități din cele 65, iar în 34 este a doua forță politică! Vă mulțumim!

Felicit toți primarii PNL care s-au mobilizat cu entuziasm și aș dori, în mod special, să felicit câteva organizații PNL unde nu conducem primăria, dar unde echipa locală PNL a arătat forță în fața unor mici „dictatori” roșii sau din ALDE! Așasar, Bravo PNL Bârsău, PNL Racșa, PNL Homoroade, PNL Odoreu, PNL Botiz, PNL Cămărzana, PNL Gherta Mică! La mai mare!” a mai spus Romeo Nicoară.

Articolul precedentLucrările la ”Autostrada Codrului”, sistate. Săptămână decisivă pentru locuitorii din zonă
Articolul următorDramă într-o familie din județul Satu Mare. După ce le-au murit copiii, au rămas fără acoperiș deasupra capului