Deputatul PNL Romeo Nicoară, atac la adresa PSD: ”Înjuratul opoziției le ocupă tot timpul!”

Deputatul PNL Romeo Nicoară le-a răspuns astăzi PSD-iştilor, care i-au acuzat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, de ipocrizie şi lipsă de responsabilitate, arătând că, de fapt, în lipsa unor ”mărețe realizări”, aceștia au ajuns să critice PNL.

”Întruniți într-un soi de Mare Adunare, în weekend, PSDiștii din Satu Mare s-au gândit că în lipsă de altceva, de „mărețe” realizări, între 2 impozite noi introduse, poate chiar și o taxă pe aer sau devalizarea Pilonului 2 de pensii, să își dea cu părerea despre… Opoziție. Li s-au terminat dușmanii și au ajuns la PNL! Grea guvernare!

Așa e când tu, PSD, nu ai ce face, când economia o ia razna, când băncile închid porțile guvernului, când poporul iese în stradă împotriva lui Tudorel-Gargamel și a șefului său din Teleorman. Te apuci și înjuri opoziția! Ieși și înjuri temeinic, ca un birjar, pentru că atâta poți, atâta știi, atât te duce capul.

Ei speră că poate mai uită lumea de inflație, de umilințele îndurate la ghișee, de hărțuiala continuă a ANAFului asupra firmelor, de lipsa fondurilor europene, de noroaiele din care ne-ar fi scos doamna Viorica, de toaletele din fundul curții, de lipsa autostrăzilor și de tot.
Înjuratul opoziției le ocupă tot timpul. Vorba aceea e sloganul lor: „Noi muncim, nu gândim !”, este declarația deputatului PNL, Romeo Nicoară.

Articolul precedentProiect de 45,2 milioane de euro pentru protejarea a peste 1.500 de locuințe din județul Satu Mare
Articolul următorElevi și profesori din patru țări, în vizită la Satu Mare