Sociologul clujean Vasile Dîncu ar urma să fie numit, astăzi, în fruntea Consiliului Național al PSD, în cadrul ședinței Comitetului executiv, anunță Cozmin Gușă. 

„Prima veste bună din PSD, la 9 luni după ce m-am reînscris în partid: Vasile Dîncu, noul Președinte al Consiliului Național al PSD! Atenție, „SE REFAC JOCURILE POLITICE!”. Azi se va vota în CEX PSD decizia de validare a lui Vasile Dîncu în funcția de Președinte al Consiliului Național al PSD, lucru despre care vorbim tot de vreo 9 luni c-ar fi extrem de benefic partidului”, anunță Cozmin Gușă, într-o postare pe Facebook. 

„Se pare că NEVOIA i-a convins pe majoritatea din CEX ( și nu numai!), că asta poate fi soluția de „reîncărcare” cu conținut și strategii coerente pentru acțiunea politică a PSD. Singurul care pare supărat este doar amicul Mihai Tudose, care are oricum mai multe calități decât defecte, adică e „pozitiv” în sensul bun. Printre defecte însă este și acela că ascultă prea mult la ce-i zice Florian Coldea, adică același care l-a „sfătuit” să demisioneze, cedând astfel în fața presiunilor lui Dragnea, inclusiv cu consecința (pe care Mihai nu și-ar fi dorit-o!) „lăsării cu ochii-n soare” a premierului Japoniei. Iar Coldea, printre alte motive, l-a „jenat în mod subteran” pe Vasile Dîncu în ultima vreme, nemulțumit fiind că acesta nu-i mai răspunde apelurilor și mesajelor. Repet, „printre alte motive”! „, scrie Cozmin Gușă.

Reamintim că Vasile Dîncu s-a reînscris în PSD în 2019, în cadrul organizației din județul Bistrița Năsăud, de unde a și plecat oficial propunerea pentru ca el să preia șefia Consiliului Național, având susținrea mai multor organizații din Ardeal.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 34. Copiii lui Abi Talent ar putea fi săraci
Articolul următor1.356 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost raportate azi de către autorități