Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat sâmbătă o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 20.20, ei au descoperit într-un autoturism marca Porsche Cayenne, oprit pentru control pe raza localității Păulești și condus de un cetățean român, o cantitate însemnată de țigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii autoturismului în cauză împreună cu șoferul, I.S., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit şase saci de rafie, de culoare albă, care conțineau țigări. În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.000 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 58.500 lei.

Totodată, autoturismul marca Porsche Cayenne, în valoare de 141.000 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare în vederea continuării cercetărilor. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând a fi luate toate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentBaschet | CSM Satu Mare a câștigat în deplasare la Universitatea Cluj
Articolul următorCod galben de inundații în județul Satu Mare