Consilierul județean PNL Satu Mare, Adrian Cozma, rămâne în partid

Propus spre excludere din PNL Satu Mare de către conducerea Organizației Județene, pe motiv că a fost prea vocal și a ridicat unele probleme care îi deranjau pe partenerii de coaliție de la nivelul conducerii orașului și județului Satu Mare, UDMR, consilierul județean PNL, Adrian Cozma, a avut parte în ultimele săptămâni de o demonstrație de solidaritate din partea organizațiilor locale ale PNL din întregul județ, în frunte cu aproape toți primarii PNL.
Bătălia finală s-a dat în ședința de vineri a Comitetului Director Județean al PNL, care s-a desfășurat la Muzeul Județean din municipiu și unde, președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Adrian Albu, a vrut să-l convingă pe Adrian Cozma, să semneze un ”angajament” prin care se obligă să nu mai critice politica locală a PNL și, mai ales, unele aspecte din parteneriatul cu UDMR. Adrian Cozma a refuzat categoric să semneze așa ceva. Astfel, conducerea PNL a scos această propunere de pe ordinea de zi, asigurându-i lui Adrian Cozma calitatea de membru al PNL și, mai important, calitatea de reprezentant al PNL în Consiliul Județean.
Adrian Cozma a declarat, după ședința de vineri: ”Vreau să uit acest episod, care nu ne face cinste, nouă, liberalilor. Nu am niciun resentiment și sper ca pe viitor să nu mai repetăm astfel de episoade”.

Articolul precedentCampionatul Mondial, transmis pe un ecran gigant în centrul Sătmarului
Articolul următorCasă incendiată în Satu Mare. Proprietarul a adormit cu țigara aprinsă