Consilierii județeni au aprobat rectificarea bugetului general consolidat

Consiliul Județean Satu Mare s-a întrunit azi în ședință ordinară. Primul proiect supus aprobării plenului a fost cel privind rectificarea bugetului general consolidat al judeţului Satu Mare pe anul 2018.
Prin intermediul acestui proiect s-a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale alocate județului Satu Mare pe anul 2018 cu suma de 2,1 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018. Au fost astfel asigurate o parte din sumele necesare finanţării cheltuielilor pentru susţinerea sistemului de protecţie a copilului (1 milion de lei), precum şi a centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap (1,1 milioane de lei). De asemenea, mai multe instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Satu Mare au beneficiat de anumite sume de bani, alocate prin regrupări interne a unor cheltuieli.
Totodată, mai multe instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Satu Mare au beneficiat de anumite sume de bani, alocate prin regrupări interne a unor cheltuieli.

Articolul precedentŞoferi care conduceau sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, depistați de polițiști
Articolul următorStimulente financiare pentru angajații spitalelor din județ